Nejprve před celým Divadlem Hybernia na nabídku k sňatku kývla, ale jen co za představením Přízrak Londýna spadla opona, začala křičet a prstýnkem po něm vztekle mrštila!

„Když přede mnou poklekl na děkovačce, nevěděla jsem, co mám dělat – jestli se mám sebrat a odejít, nebo začít brečet. Ale vzteky!“ popsala Blesku zpěvačka. „Byl to pro mě šok, ale nechtěla jsem zklamat lidi v publiku, proto jsem řekla ano.

Kdyby žádost přišla o tři měsíce dříve, byla by Nosková v sedmém nebi. „Teď, po našich problémech, to byla nevhodná divadelní scénka. Vztah je pryč a já určitě podruhé do stejné řeky nevstoupím,“ dodala.

Definitivní rozchod

Míša a Ondřej se před měsícem rozešli a jejich vztah byl na bodu mrazu. „Všichni kolegové na tu žádost zůstali překvapeně hledět. Nosková s Báborem od rozchodu na sebe v zákulisí nemluví, proto to nikdo nechápal,“ kroutili hlavou kolegové. „Míša pak na něho křičela, jestli se nezbláznil, a prstýnek po něm hodila. Ondřej pak seděl jako hromádka neštěstí v koutě,“ prozradil jeden z kolegů dění v zákulisí.

Dostane pokutu

Ondřej nechápe, že musíme jít každý vlastní cestou. Rozešli jsme se a na tom nebudu nic měnit,“ dodala rázně Nosková, která chce mít pro sebe a dceru hlavně klid. Bábora za jeho žádost o ruku nepochválí ani producentka Ema Krahulíková. „Je dobrým zvykem, že vedení o podobných krocích ví předem. Musíme vědět, co se děje na jevišti. Zatím potrestání Ondřeje zvažujeme,“ sdělila producentka Blesku.

Fotogalerie
20 fotografií