„Jeníčkovi jeho tatínek řekl, jak složitý start měl na tomto světě. Rozhodli se s novou ženou, která je dnes jeho maminkou, být k němu otevření hned od začátku,“ prozradila Blesku matka zesnulé herečky Jana Hanáková (76), která si pět let po smrti své dcery konečně užívá babičkovských radostí.

„Jeníček má brášku a fungují jako sourozenci v jiných rodinách. Občas se mydlí hlava nehlava, ale je na nich vidět, že se mají rádi,“ pochvaluje si babička, podle které je otevřený přístup k dítěti to nejlepší. „Zatím mu o Zuzance moc nevykládám, ale vím, že jednou přijde den, kdy se na ni zeptá… A já mu moc ráda na ni zavzpomínám,“ řekla hereččina maminka. Na její hrob s ním přesto občas zajde a nechá ho zapálit svíčku.

„Jeníček udělal Zuzanku na konci jejího života nejšťastnější ženou na světě. A za to jsem vděčná,“ dodala paní Jana, která dnes půjde k hrobu své dcery zapálit svíčku. Je to právě pět let, co Zuzana Dřízhalová po několikátém ataku rakoviny lymfatických uzlin podlehla zákeřné nemoci.

Fotogalerie
15 fotografií