I když Karel Gott slíbil, že po vítězném boji nad rakovinou mízních uzlin bude víc odpočívat než pracovat, je tomu naopak. Mistr je znovu ve svém živlu! Má za sebou návštěvu v Německu, zpívání naživo na narozeninách Hanky Zagorové a teď obráží večírky.

Ve středu se společně s manželkou objevil na soukromé narozeninové party jedné agentury. Dlouho se nezdržel, ale přesto si většina přítomných krásek s Karlem udělala fotku. „Takovou fotku jsem si vždycky přála! Božský Karel,“ rozplývala se nad společným snímkem, který umístila na sociální síť, Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová.

Společné selfie s Mistrem si udělali i manželé Míra a Zorka Hejdovi. „Vypadá skvěle a srší vtipem a neskutečnou energií jako vždy... je to prostě Bůh,“ okomentovali snímek.

I když do výtahu nastoupili Gottovi a promotérka, která pořádá Karlovy koncerty, společně, venku se rozdělili. Zatímco Ivana šla rázným krokem a s telefonem na uchu, Karel s Jitkou Doubravovou šli dva metry za ní! Co se stalo? Mráčky v ráji, respektive mráčky na Bertramce?

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE ZDE!!!

Fotogalerie: Ivana Gottová – Jak se ze zdravotní…
52 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Nevážil jsem si svého zdraví, rakovina mě vyškolila! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Uzdravený Gott poprvé vystoupil! Zagorce zpíval v hnědém přelivu! Jak mu to zpívá? Petr Soukup

Fotogalerie
22 fotografií