Hádky jejích rodičů trvaly mnohem déle. Bylo jí devatenáct, když to začalo. „Prožívala jsem to těžce. Nechápu, jak můj otec, můj skvělý otec, mohl podlehnout zrovna takové ženské. To mě v podstatě urazilo,“ prozradila Anna Slováčková v MF Dnes. 

Velmi se tím trápila, snažila se problémy mezi Dádou Patrasovou a Felixem Slováčkem řešit. Když zjistila, že se to nevyřeší, tak se loni v prosinci rozhodla a od rodičů se odstěhovala. „Dřív jsem přišla domů, stresovala se z rodičů a brečela do pěti do rána. Teď prožívám hezké dny,“ svěřila se s tím, že se od mámy a táty snaží nyní více distancovat. Důležité pro ni je, že i když nežijí pohromadě, stále jsou jedna rodina. „Prostě se na Vánoce vždycky sejdeme, narveme se řízkama, práskneme sebou do pelíšků a bude nám hej,“ zamyslela se.

Rozpad vztahu jejích rodičů ale ovlivnil její pohled na lásku. „Věřím v lásku, jakou může mít matka k dítěti, člověk ke zvířeti, které má doma. Věřím v lásku k hudbě, přírodě, k něčemu hezkému. Ale ne v lásku mezi mužem a ženou,“ šokovala s tím, že lásku bere jako stav mysli v určitou chvíli, která po čase vymizí. V jejích letech poněkud smutná úvaha…

Fotogalerie
23 fotografií