Fanoušci soutěže se mohou těšit na československé písničky, ale proběhne i rockový večer. Chybět nebude ani filmová hudba se scénickými tanci. Zajímavostí je, že všechny kostýmy, které se v soutěži objevují, se šijí speciálně pro každý díl.

Porotci budou mít opět nelehkou úlohu, budou muset spravedlivě hodnotit všechna vystoupení. Dokonce přiznali, že i oni jsou režírovaní a dostávají instrukce, co mají dělat. Absolutní svobodu tedy v rukou nemají.

Moderátoři zůstávají stejní jako v uplynulých letech, těšit se tak můžete opět na Terezu Kostkovou (40) a Marka Ebena (58). Kostková se do soutěže zapojí i tanečně, bude mít speciální vystoupení, na které už teď pilně trénuje. „Je to jako s prvním milováním: těším, těším, bojím, bojím,“ odhaluje své první pocity Kostková.

To, že tanečníci tvrdě dřou a nervy tečou už teď, potvrzuje i Miluše Bittnerová (38). „Můj taneční partner mi řekl, že tančím waltz jako kachna,“ směje se. Naopak do Olgy Šípkové vkládají lidé naději z toho důvodu, že ke sportu má velmi blízko. „Je pravda, že jsem dělala sport, který může být podobný tanci. Na prvním tréninku mě však Marek vyvedl z omylu. Mam zažité stereotypy a on je musí bourat,“ přiznává Šípková (47). Anna K. (51) je momentálně nemocná, takže má taneční pauzu. Snad se brzy uzdraví a bude v plné síle zkoušet dál.

Fotogalerie
18 fotografií