Někdejší blonďatý idol hned několika generací sice překročil sedmdesátku, ale pořád vypadá skvěle. Zpěvák má bujnou kštici jako zamlada, takže se na něho jeho obdivovatelky lepí jako v době jeho největší slávy.

„Sodoma zamířil do restaurace v jednom pražském obchodním centru. Po cestě ho zastavila skupinka žen, které ho hned poznaly. Všechny od něho chtěly okamžitě podpis a byly z jeho přítomnosti nadšené,“ popsal deníku Aha! očitý svědek s tím, že se zpěvák ochotně podepisoval fanynkám a pak si šel dát s úsměvem na rtech skleničku bílého vína.

„Je pravda, že mě fanky na ulici stále poznávají, mám dokonce i fanklub. Je hezké, že si na mě takhle lidi vzpomenou,“ svěřil deníku Aha! zpěvák s tím, že se snaží stále zpívat. „Zrovna v září budu mít koncert ve Slovanském domě v Praze,“ dodal.

Před lety se Viktor vrhl s manželkou do podnikání. Štěstí jim ale nepřálo. Jejich penzion s restaurací v Roztokách u Prahy spláchla povodeň. Zpěvák se nyní snaží splácet úvěr na dům alespoň občasným vystoupováním.

Fotogalerie
11 fotografií