Hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas Roman Vojtek je jako magnet přitahován k blonďatým, a navíc nádherným ženám. Důkazem není jen exmanželka Tereza, která má dvojče, ale i současná partnerka Petra.

Ta je Vojtkově bývalce nejen podobná, ale také má sexy sestru. Sice to není dvojče, jako měla Tereza, ale i tak jsou holky, jako by si z oka vypadly.

Když se k nim přidá nejmladší hercova láska dcera Editka (6), má Vojtek harém, který mu může každý závidět. „Holky si náramně rozumí,“ nechal se slyšet Roman. A to bylo také na premiéře filmu Lovecká sezóna, kam se svým klanem krásek dorazil, také vidět.

Premiéru nového filmu si nenechali ujít ani další slavní rodiče se svými ratolestmi. Své kluky Michala a Františka vzal do kina člen kapely Lucie Michal Dvořák. S dvěma kluky, synem Kryšpínem a jeho kamarádem přišla Agáta Prachařová.

S celou školkou dorazila Jana Bernášková, která měla s sebou dětí hned pět. Pozadu nezůstala ani Markéta Hrubešová s dcerou Christel. Dcerky Elisu a Sofii vyvedl také režisér Petr Jákl. Nechyběla ani Kateřina Kristelová s dcerou Claudií, Tereza Mátlová s dcerou Emilly nebo Jana Adamcová s dětmi Danielem a Jasmínkou.

Fotogalerie
17 fotografií