Taneční profík Marek Dědík letos vystřídal oblíbenou herečku Jitku Schneiderovou (43) za krásnou cvičitelku Olgu Šípkovou, které se v posledních dnech intenzivně věnuje. Oba přípravy na StarDance skutečně nepodceňují a pilně se připravují. „Je pravda, že jsem dělala sport, který může být podobný tanci. Na prvním tréninku mě Marek vyvedl z omylu. Mám zažité stereotypy a on je musí bourat,“ vyjádřila se Olga.

Při zkoušení prvního tance divoši tak dováděli, že došlo k nehodě. „Na jednom z tréninků jsme tančili tak vášnivě, že se nám podařilo zničit taneční plochu ve zkušebně, a ta se musela opravovat. Pár, který měl trénink po nás, musel čekat, až se vše dá do pořádku,“ řekla Super.cz Olga Šípková.

Během zkoušení to nebyl jediný skandál, který se jim stal. V pondělí Dědík podcenil taneční oblek a na zkoušku přišel v džínách. To neměl dělat, při jednom z pohybů mu totiž praskly džíny a odhalil mnohem víc, než chtěl. Fanynkám navíc ukázal, že na tréninky nechodí naostro, ale má spodní prádlo. Příště už takovou chybu asi neudělá a na zkoušku přijde v pohodlném oblečení.

Fotogalerie
22 fotografií