Na narozeninový koncert české popové zpěvačky Hany Zagorové dorazilo mnoho známých tváří. Tou nejvzácnější byl ale několikanásobný zlatý slavík Karel Gott. Po jeho boku dorazila jeho manželka Ivana Gottová zahalená do šedého šátku a nechyběla ani jeho tisková mluvčí Aneta Stolzová.

Zpěvák se po nemoci rozhodl změnit svoji image a na doporučení lékařů si nechal narůst vousy a vlasy. A že mu to s prošedivělou kšticí a vousy slušelo. Do Lucerny však k překvapení všech přišel s hnědým přelivem. Karel Gott se zkrátka drží textu jednoho ze svých největších hitů Být stále mlád...

Ale co víc? Zpěvák se rozhodl své kamarádce a kolegyni Haně Zagorové zazpívat. „Ahoj Lucerno!!!“ zvolal, když vešel na pódium v pražské Lucerně. „Vítej v exkluzivním klubu sedmdesátníků,“ zavtipkoval směrem k oslavenkyni a v hledišti se rozpoutala hysterie – nadšený potlesk, jekot, tanec a euforie, která smetla i samotného Mistra.

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott zazpíval Haně Zagorové k narozeninám. Petr Soukup

Pro svoji kamarádku a diváky zazpíval dvě písně: Jdi za štěstím a Má první láska se dnes vdává. Nejenom Hana Zagorová, která s Gottem stála na jevišti, ale také diváci byli bez sebe a Gottův hlas, který kvůli zlé rakovině mízních uzlin dlouho neslyšeli, si užívali plnými doušky. 

Když Mistr dozpíval, rozezněl se ohlušující potlesk. Vlna emocí, která se nesla sálem, došla až k uzdravenému zpěvákovi, který se s kyticí v ruce přímo na jevišti rozplakal dojetím. 

Gott onemocněl rakovinou mízních uzlin v listopadu 2015. Lékaři mu nemoc diagnostikovali při operaci náhlé příhody břišní. Následně začal ihned podstupovat několikaměsíční proces chemoterapií. Když je dokončil, nastoupil teprve na původní plánovanou operaci. Následně se několik týdnu zotavoval v lázních a pak v Itálii. Nyní je však už zpět a v plné síle! Karle, tleskáme...

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ>>>ZDE!

Fotogalerie
57 fotografií