Utápěl se v depresích a neviděl už jiné východisko než si vzít život. Vizážista Ivo Špes, který líčil každou známou tvář, která v šoubyznysu něco znamenala, spáchal minulý týden sebevraždu. Na jeho pohřeb do Motola dorazili jeho přátelé, rodina i pracovní kolegové.

Zpěvačku Marcelu Holanovou, kterou Špes často předváděl ve svých travesty show, museli při příchodu na pohřeb podpírat. Smrt kamaráda ji zdrtila. Nechyběl ani Špesův dobrý kamarád, návrhář Osmany Laffita. „Naposledy jsme se viděli na Prague Pride. Vůbec jsem nepoznal, že ho trápí deprese. Moc mě to mrzí,“ řekl Blesku smutně. Donesl také věnec s nápisem „Adios amigo“. Říci poslední sbohem přišli také herci z nekonečného seriálu Ulice Patricie Solaříková nebo Tomáš Dastlík. V doprovodu bratra Iva Špese přišla také jejich maminka, která vypadala velmi zničeně.

Zúčastnit pohřbu se ovšem nemohla Vendula Pizingerová, která odcestovala do zahraničí. Místo toho však nechala poslat smuteční věnec, na kterém bylo napsáno: Ivance od Venduly a Zuzany s rodinou. Špesovi se totiž přezdívalo Ivanka, protože rád předváděl i Ivanku Trumpovou. Právě tento kostým byl zvěčněn na fotografii, která byla postavena vedle katafalku s rakví.

Nepřišla ani zpěvačka Eva Pilarová, která patřila k tvářím, které se Špesem spolupracovaly dlouhá léta. Bohužel se nemohla zúčastnit kvůli pracovním povinnostem. Nechala však za sebe poslat smuteční kytici.

Fotogalerie: Pohřeb vizážisty Iva Špese (†54)
31 fotografií

Fotogalerie
32 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Sebevražda vizážisty Ivety Bartošové (†48): Neměl v pořádku psychiku! David Turek, Petr Soukup