Jak už Veronika Kopřivová předvedla na Filmovém festivalu v Karlových Varech, chodit nahoře bez se nebojí. Dívka, která si přivydělávala jako tanečnice u tyče ve striptýzovém klubu v Německu, opět celému Česku dokázala, že se nestydí. Modelka má totiž rozhodně co ukazovat! A ničeho se nezalekla ani na křtu nového kalendáře svého přítele Jaromíra Jágra.

Na akci přišla v krátkých růžových šatečkách. Pastelová barva, blond lokny a sklopený pohled byla nevinnost sama, jenže to by se Veronice nesměla pod šaty rýsovat její podprsenkou nesešněrovaná ňadra.

To byl však teprve začátek, protože Veronika se totiž hned po příchodu převlékla. Blondýnka se zřejmě zamilovala do šatů módní značky Poner a nyní znovu jedny z nich vynesla. Zatímco ve Varech měla na sobě dlouhou fialkovou róbu, tentokrát sáhla po kratší bělostné variantě, ve které vypadala skoro jako nevěsta. V obklopení diamantových šperků byla iluze romantické veselky téměř dokonalá. Stačilo jen, aby si ji Jaromír Jágr odvedl k oltáři a nasadil jí snubní prsten...

Ale kdoví, co by oddávající řekl na její vražedný výstřih. Ňadra jí zakrývaly pouze jemné květy, které však dovolily pohlédnout na její dokonalé křivky. Když se tedy Veronika, například u krájení dortu, předklonila, bylo se opravdu na co koukat.

Společně s přítelem Jaromírem Jágrem pokřtili nový kalendář, který je plný sexy fotografií, které legendární hokejista nafotil.

Video
Video se připravuje ...

Jágr křtil kalendář s odvážnou fotkou pro červen. Ten mám doma celý rok, smála se Kopřivová. iSport TV

Fotogalerie: 30 fotek Jágrovy přítelkyně Veroniky…
30 fotografií

VŠE O JÁGROVI A KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!


Fotogalerie
105 fotografií