Nevěřil svým očím. Tvrdík poprvé v životě spatřil ve středu ve Španělském sále Pražského hradu dceru, jak coby vítězka světové soutěže krásy Schwarzkopf Elite Model Look předvádí na vysokých podpatcích oblečení za statisíce. „Viděl jsem ji opravdu poprvé. Porotci říkali, že rodiče děti v tomhle podporují, ale Janička správně řekla, jak to u nás doma chodí – já jsem tvrdě proti!“ řekl Blesku exministr obrany, který je dnes hlavní českou spojkou čínské investiční skupiny CEFC.

Své dceři dokonce stanovil přísnou podmínku: „Klíčový cíl je dostudovat gymnázium – a ona to ví. Kdyby se její známky celý rok nezlepšovaly, tak tu nestojí!“ prohlásil táta Tvrdík rezolutně. Pod vousy mu nejde ani to, že Jana teď bude muset vzhledem k vítězství hodně cestovat.

„Zatím nejsem smířený s tím, že by měla někam odjet na delší dobu...,“ svěřil nám své obavy. „Myslím, že v životě jsou určité milníky – vysokoškolské vzdělání, svatba a rodina. Vyhrát modelingovou soutěž není v kategorii pro život důležitých věcí,“ dodal otec, kterého přese všechno úspěch jeho holčičky dojal.

Fotogalerie
39 fotografií