OČIMA FRANTIŠKY: Pokud bych se měla držet ranku módní kritiky, tak respektovaná, napříč generacemi ctěná legenda české populární hudby má jednoznačně plný počet hvězd.

Ostatně, Karel Gott ve stylingu nechybuje, drží se staré dobré, roky prověřené klasiky. Kárované letní sako dodává outfitu punc elegance, džíny štych ležérnosti. Do valérů modré vyladěná skládačka oblečení působí nenuceně, blankyt košile zvýrazňuje opálení. Značková torna s celkem konvenuje, vínové polobotky jsou dobrým barevným dotekem.

Video
Video se připravuje ...

Gott Markéta Reinischová

Sluneční brýle sice zakrývají výraz očí, ale vše napovídá, že populární zpěvák srší energií, je v kondici. To, že přiznává šediny, je dobré gesto přirozenosti a v případě pana Gotta rozhodně platí, že barva porostu mladistvý výraz neurčuje.

Ano, Karel Gott vypadá skvěle a dokazuje, nakolik psychická pohoda, jistě i možná zrádnou rakovinou vynucená změna žebříčku životních hodnot umí poznamenat image člověka.

Bravo, Mistře, dodávám!

Poprvé po rakovině v Německu

Karel Gott mluvil s reportérkou Blesku krátce poté, co letadlo, kterým cestoval, přistálo na v Berlíně. Přiznal, že se jedná o jeho první cestu do Německa po boji s rakovinou. A řekl, že se cítí výborně. Vůbec poprvé prý nešel se svými holčičkami do školy, a také cestoval bez ženy Ivany. „Přiletěl jsem se svou manažerkou a zdržím se do zítřka,“ řekl Gott, který nezapomněl přes Blesk vzkázat svým fanouškům: „Těším se na vás!“

Fotogalerie
10 fotografií