Ještě před měsícem a půl byl pozemek o rozloze 7098 m² naprosto netknutý, teď už tam přitom stojí nejen téměř kompletní sídlo se střechou, ale i terasa, a dokonce přístřešek pro auta. „Bude to malá roubenka, která zapadne do místní krajiny,“ uklidňoval v červenci Gott své budoucí sousedy s tím, že rozhodně nechystá žádnou megastavbu.

Jenže se už nikomu nezmínil, jak moc bude na celou výstavbu spěchat. Stavba by měla být hotová a předaná už 20. září. „Zatím jsme domluveni na druhou polovinu září. Uvidíme, jak to půjde. A snad nám bude přát počasí,“ vyslovil se pro deník Aha! jeden ze stavbařů, jenž si přál zůstat v anonymitě.

Fotogalerie: GOTTOVO LUXUSNÍ SÍDLO NA PRODEJ
46 fotografií

„Chtěl bych v Doubici najít klid, odpočívat tam. Ne nadarmo se obci říká mozkové lázně,“ vysvětloval již dříve Mistr, proč se vlastně rozhodl pozemek za osm milionů korun koupit a pustit se do stavby, která ho přišla zatím na sumu 4,5 milionu. Další peníze pak přijdou ještě na vybavení interiérů a na úpravu zahrady.

Není divu, že si svou investici jezdí manželé Gottovi čas od času prohlédnout a zkontrolovat průběh stavby. Na přelomu července a srpna se na sever Čech vypravovali často spolu, teď už však dojíždí zejména Karlova manželka Ivana (40). Je to prý hlavně proto, že je slavík v poslední době dost zaneprázdněný. „Mám v Praze mnoho práce, takže teď tam nejezdím,“ potvrdil pro Aha! zpěvák.

VŠE O IVANĚ GOTTOVÉ NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE

Jak ostatně prozradil v novém dílu talk show Karla Šípa (71) Všechnopárty, který se bude vysílat v pátek večer na ČT1, rozhodl se po prodělané rakovině mízních uzlin naplno vrátit do práce. Momentálně natáčí nové písničky ve spolupráci s Michalem Davidem (56) a připravuje se také na svůj první koncert od výhry nad zákeřnou nemocí.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně na stavbě Gottovy chalupy! Karel s manželkou jezdí dělníky kontrolovat! Luboš Procházka, David Malik

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

 

Fotogalerie
55 fotografií