Vladimír Růžička má důvod k oslavě a jeho přítelkyně Marie také. Honosnou vilu, kde dřív hokejový trenér bydlel, se povedlo prodat za patnáct milionů korun. A to už je příjemná sumička na žití.

Podle makléře, který měl nemovitost rodiny Růžičkovy na starost, proběhl prodej a vyřízení veškerých náležitostí neobvykle rychle a hladce. „To byla krásná věc. Prodalo se to během týdne. Už je uzavřena smlouva o smlouvě budoucí,“ sdělil Blesku makléř, když jsme se o nemovitost zajímali.

Není divu, že šel dům doslova na dračku. Jedná se totiž o patrovou vilu v tzv. „americkém stylu“, která je „vytuňená“ moderními technologiemi – samozřejmostí jsou vytápěné podlahy, klimatizace, alarm, vnější i vnitřní rolety...

V přízemí domu se nachází kuchyň s jídelnou, obývací pokoj, ložnice s koupelnou, vstupní hala, samostatné WC a prádelna. V patře pak jsou další dvě ložnice, které mají k dispozici další koupelnu s WC.

V přízemí je také garáž, u domu je zahrada o velikosti téměř 10 arů s automatickým zavlažováním a zděným zahradním domkem. Celková plocha pozemku je 1171 m2, z níž je zastavěno 165 m2.

Fotogalerie: Přítelkyně Vladimíra Růžičky Marie se…
11 fotografií

Co s penězi bude, se neví. Nejspíš se bude muset podělit i se svými dětmi. Růžičkův podíl pravděpodobně půjde na velebení domu, ve kterém teď pár bydlí v Chomutově. „Chci tu být, zabydluju se tu, mám tady barák,“ řekl před časem k novému domovu Růžička v rozhovoru pro MF Dnes.

Prodaná vila v Šeberově není jediným Růžičkovým nemovitým majetkem. V Praze vlastní ještě byt ve Strašnicích a v Hostivaři, kde bydlí jeho dcera Eva. 

Fotogalerie
37 fotografií