Honosný patrový palác v tzv. »americkém stylu« si Růžička nechal postavit koncem 90. let minulého století poté, co se po návratu ze zámořské NHL rozhodl dohrát kariéru nikoli v mateřském Litvínově, ale ve Slavii. Dům, rozprostírající se na ploše 165 m2, vypiplala hlavně paní Eva, zatímco »Růža« většinu času trávil na zimáku v Edenu.

Jeho choť se s láskou starala i o rozlehlou zahradu, na níž rády dováděly jejich dvě bordeauxské dogy. Vyrostly tady také obě Růžičkovy děti, syn Vladimír a dcera Eva. Jenže to všechno »vodnés čas«...

Potomstvo se odstěhovalo do vlastního, paní Eva letos v únoru zemřela a Růžička načal nový život. V Chomutově, kde po kauze »500 tisíc na dřevo« začal trénovat, po boku bývalé striptérky Marie (27).

Fotogalerie: Přítelkyně Vladimíra Růžičky Marie se…
11 fotografií

S »Piráty« loni uzavřel nevídaný desetiletý kontrakt a nyní definitivně přesídlil na sever Čech. „Já přišel do Chomutova, chci být v Chomutově, zabydluju se tu, mám tady barák...“ řekl Růžička před měsícem v rozhovoru pro MF Dnes. A nyní může budovat s Marií nové hnízdečko lásky.

Fotogalerie
35 fotografií