Objevila se na ní krásná fotografie, na které je zachycen Vladimír Růžička mladší (27) se svou zesnulou maminkou a manželkou Veronikou (24). Obě ženy jeho života si velmi rozuměly. Koučův syn z toho měl velkou radost.

Jejich vztah byl dokonce tak vřelý, že maminka Eva pomáhala Veronice s výběrem svatebních šatů. Střih, barvu i krajky vybíraly spolu. „S nadšením užívala své poslední chvilky, kdy se mohla podílet na přípravách svatby vlastního syna Vladimíra,“ řekla Blesk.cz módní návrhářka Tereza Sabáčková.

Svatby zamilované dvojice se ale Eva už bohužel nedožila. Veselka se tak musela obejít bez obou rodičů. Syn Růžičku sice na svatbu pozval, ale jeho účast měla jasnou podmínku. „Zvu tě na svatbu, ale přijeď bez té své kopretinky,“ řekl prý Vladimír svému otci.

Nemohl totiž otci odpustit, že se před smrtí jeho maminky seznámil se svou současnou přítelkyní Marií (27), které nemůže přijít na jméno. Jenže Růžičkaženu, která se v minulosti živila jako striptérka, miluje, na podmínku nepřistoupil a na svatbu nepřišel.

Hokejového trenéra nyní sužují problémy se soudem. Je obviněn ze zpronevěry a hrozí mu až pět let za mřížemi. Do soudní síně ho Marie doprovází a oba se tváří jako hrdličky. To mu ale u soudu těžko pomůže…

Fotogalerie
32 fotografií