„V rámci nultého ročníku mezinárodního hudebního festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady otevřeme zastávku metra Poděbradská,“ řekl Blesku producent akce a člen kapely Lucie Michal Dvořák (50). „Zastávka bude vytvořena z podchodu mezi nádražím a kolonádou,“ vysvětluje s tím, že půjde jen o festivalovou legraci.

„Rádi bychom veřejnosti ukázali, jak by měl vypadat první ročník festivalu v roce 2017. Na své si přijdou návštěvníci z širokého okolí i domácí,“ slibuje Dvořák s tím, že na odpoledne plné zábavy pro celou rodinu naváže večerní koncert, během něhož Soundtrack Orchestra, sestavený speciálně pro tuto příležitost, doprovodí nejen Dashu, ale také Davida Kollera (55), Ondřeje Rumla (35) či Michaela Kocába (62) s Michalem Pavlíčkem (60).

„Symfonická show začne v půl deváté večer a proběhne na zámku a v jeho okolí. Lidé ji uvidí a uslyší i na náměstí, na mostě, ostrově a na protilehlém břehu Labe,“ dodává Dvořák. A zdůrazňuje: „Vstup je zdarma! V prodeji je pouze část vstupenek na místa do uzavřeného prostoru pod hudební scénou.“

Fotogalerie
18 fotografií