Oba září jako sluníčka a před všemi dávají najevo, jaká láska je potkala. Rybář Jakub Vágner s Eliškou Bučkovou jsou spolu sedm měsíců a společně už za tu dobu zvládli mnohé. Třeba návštěvu Eliščiných rodičů na Moravě, kde víno a slivovička teče proudem. Jakub ale alkohol nepije. I když pár panáčků a trochu vína zvládl, nakonec všechny převezl. „I když se půlka Strážnice snažila, vzal jsem si v devět večer tester a měl jsem nulu,“ řekl v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Eliška se zase díky jejich vztahu podívala na místa, kam by se jinak nedostala, a v cestování se našla. „Kuba mi ukázal, že svět může být hezčí a barevnější, baví mě cestovat, expedice, poznávání nových míst. Modelingový svět už mě tolik nebaví, ale občas se do něj ráda vracím,“ vysvětlila.

Kuba tmavovlasou krásku ale dokáže také pěkně pozlobit. „Večer poznám, co měl celý den k jídlu. Nové tričko si dokáže zašpinit během prvních dvou vteřin. A taky má na všechno dost času, když spěchám. Za hodinu mám být třeba v Praze a on jde zalévat zahradu. A do města by šel klidně v monterkách. Ale s tím se dá žít,“ dodala Eliška, která se z Prahy přestěhovala s Jakubem na Katlov u Kutné hory.

Fotogalerie
25 fotografií