Z centrální evidence exekucí vyplývá, že čelí sedmi řízením s celkovou dlužnou částkou 201 678 Kč. Tlak exekutorů se zvyšuje měsíc od měsíce a dříve milionářka, která si kouzelným hlasem podmaňovala svět, neví, co má dělat. „Co potřebujete? Volejte mého manažera, já nic neříkám,“ štěkla včera zmateným dojmem působící Bílá do telefonu a zavěsila.

Už minulý týden vyšlo najevo, že se Věra pokusila o sebevraždu. Spolykala prášky a zkolabovala. „Měla jsem problémy, nebylo mi psychicky dobře, ale dobré je to už,“ tvrdila poté. „Nebavilo mě žít, tak jsem se to snažila nějak řešit. Ale teď už je mi lépe, zkoušíme s kapelou, a to mě žene dopředu. Vážně, přijeďte se podívat,“ zvala do zkušebny.

Video
Video se připravuje ...

Věra Bílá hlásí comeback: Zasloužím si nový byt! A co slíbila manželovi před smrtí? David Turek

Dluh, který raketově roste, je převážně za neplacení nájemného, plynu a elektřiny v bývalém rokycanském bytě. V něm zpěvačka žila se svým již zesnulým manželem Františkem (†59).

Když je dodavatelé odstřihli od energií, nechala si připojit elektřinu načerno ze společných prostor domu. Nakonec soud manžele v roce 2011 vystěhoval, takže nyní zpěvačka žije v ubytovně v Rokycanech.

„Měsíčně platím 2200 korun a můj příjem je jenom vdovský důchod, který je něco přes pět tisíc. Tak si spočítejte, kolik mně zbude,“ láteřila před časem Bílá. „Na důchod ještě nárok nemám. Naštěstí za mě platí zdravotní a sociální,“ dodala smutně zpěvačka a kouřila přitom jednu cigaretu za druhou.

Fotogalerie
5 fotografií