Úřadující nejkrásnější muž světa Pedro Mendes, který získal svůj titul v mezinárodní soutěži Mister International, dorazil do Prahy s několikahodinovým zpožděním. „Letadlo, se kterým jsem letěl, muselo nouzově přistát ve Vídni, letadlu totiž praskla pneumatika, a tak jsme tam museli přesedat do jiného letadla. Rozhodně to nebylo nic veselého,“ prozradil Blesku Pedro.

Ten se do Česka moc těšil. „Krása českých žen je u nás vyhlášená, a tak se těším, že si je prohlédnu na vlastní oči. Také české pivo je prý nejlepší na světě, tak ho musím ochutnat,“ tvrdí Mendes, kterého přišla přivítat i Česká Miss Andrea Bezděková (21). „Je to opravdu krásný muž a nedivím se, že vyhrál. Jsem teď po rozchodu, po chlapech nekoukám, ale Pedro zaujme hned na první pohled,“ pěla na Mendese přímo ódy Bezděková.

Hned první žena, kterou jsem v Praze uviděl, je Andrea a první, co mě na ní zaujalo, jsou její vlasy, je opravdu nádherná,“ pochválil na oplátku švýcarský krasavec českou královnu krásy. Oba zasednou v porotě soutěže Muž roku 2016 už tento pátek v Náchodě, kde vyberou nástupce Jakuba Krause. „Letošní souboj finalistů bude opravdu velmi napínavý, protože jsou kluci hodně vyrovnaní, a nedokážu si dokonce ani tipnout, kdo se stane šestnáctým vítězem a Mužem roku,“ svěřil David Novotný, organizátor soutěže. Celý přenos můžete sledovat živě na Blesk.cz v pátek od 19:00.

Už ve čtvrtek od 12:00 bude Mr. International Pedro Mendes hostem na chatu Blesku. Otázky můžete pokládat již nyní ZDE>>>

Fotogalerie
45 fotografií