Tereza Kostková se loni před koncem roku rozvedla s divadelním režisérem Petrem Kracíkem, který je otcem jejich syna Tondy.

Náš vztah s Péťou se vlastně nezměnil, akorát už nejsme manželé. Často se s Péťou vidíme, hodně spolu mluvíme a tenhle týden si bere Toníka k sobě. Ke svým čtyřicetinám jsem od rodičů dostala dovolenou ve Španělsku, odkud jsem se včera se synem vrátila. Rodiče ještě zůstali, proto mamka není na premiéře,“ řekla Blesk.cz herečka, která poprvé v životě na plátně hraje dceru své matky.

Tereza na premiéru dorazila v ručně malovaném hedvábném kimonu od Parisienne. „Ve filmu se moje role objeví jako Marilyn Monroe nebo Audrey Hepburn, a tak jsem na premiéře chtěla být za gejšu,“ smála se Kostková, která je stále nezadaná.

Na Facebook mi chodí spousta nabídek, ale na to nereaguji. Občas dostanu nějakou sms, ale k seznámení mám nejraději osobní kontakt. Hned víte, jak vypadá a co je zač,“ míní Tereza, která začala točit seriál a vrcholí přípravy na StarDance, kterou opět moderuje s Markem Ebenem.

Fotogalerie
19 fotografií