Do společnosti spolu nikdy příliš nechodili, přesto se mělo za to, že jejich vztah je idylický. Ale nebylo tomu tak. „Nejsem zadaná, je to poměrně čerstvé. Byli jsme spolu přes tři roky. Kdybych dokázala říci jednu jasnou věc, bylo by to jednodušší, nějak bychom si to vyříkali. Ale bylo toho víc. Bylo to komplikované,“ přiznala v pořadu Blesk.cz Nováčková.

„A jsme dost rozdílné osobnosti na to, abychom to zvládli,“ dodala smutně. Své v tom sehrálo prý i modelčino pracovní vytížení. Stálo to za to? Diváci totiž na Jitčině moderování SuperStar nenechali nit suchou. Sama kráska prý ale negativní reakce neřešila. „Nova mě podporovala a pro mě je nejdůležitější, jak byl spokojený zaměstnavatel. A ten byl,“ říká ke své moderátorské etapě.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované! Markéta Reinischova, Petr Soukup

V talk show promluvila o období, kdy měla pár kil navíc. „Měla jsem pocit, že mě mají všichni rádi a pak jsem zjistila, že ne. Hrozně mě to překvapilo. Stres jsem zajídala, takže jsem trošku přibrala,“ přiznala Jitka, která už má zpátky své »modelkovské« míry.

Fotogalerie
29 fotografií