Hokejový trenér Vladimír Růžička, který je obžalovaný ze zpronevěry, o svém soukromí vůbec nemluví. Ale v rozhovoru pro Téma na pár otázek týkajících se své nové lásky Marie odpověděl.

Mám ji moc rád, rozumíme si a jsem s ní šťastnej,“ prozradil kouč extraligového klubu Piráti Chomutov. A právě v tomto městě si s bývalou tanečnicí u tyče buduje nové hnízdečko lásky. Jednak kontrakt s klubem podepsal na deset let a navíc v nedalekém Litvínově žijí jeho rodiče.

Jezdíme tam s mojí přítelkyní aspoň dvakrát týdně. Já jsem hlavně hrozně rád, že rodiče Marušku přijali,“ pochlubil se exreprezentační kouč Růžička. Zatímco rodiče Vladimírovi novou partnerku schválili, jeho syn tak tolerantní není. Dokonce se říká, že se kvůli Marii se svým otcem nepohodl. Ale k tomu se obě strany odmítají více vyjadřovat.

„Fungujeme naprosto normálně, věnovali jsme se teď v červenci společně i hokejové škole pro malé kluky. Já tu mám práci a Vláďa taky. Pořád jsem jeho táta a on je můj syn a život zkrátka plyne dál,“ míní zamilovaný trenér.

Video
Video se připravuje ...

Vladimír Růžička u soudu! Dorazil i s přítelkyní. Jan Jedlička

Fotogalerie
8 fotografií