Zdál se to být výlet jako každý jiný, když ve čtvrtek ráno na hotelu oznámil Ondřej Haně Gregorové, že pojedou lanovkou na rakouský ledovec Hintertux ve výšce 2660 metrů nad mořem. „Moc se mi nikam nechtělo. Ale abych mu udělala radost, tak jsem bez odmlouvání vyrazila. Přišli jsme do restaurace a objednali si jídlo. Pak jsme se přesunuli na terasu a vychutnávali tu okolní krásu hor,“ popsala Gregorová, co se dělo, ještě než ji Koptík požádal o ruku.

„Během oběda se mě Ondra zeptal, jestli jsem už dojedla, a mě okamžitě napadlo, co se děje. Myslela jsem, že má hlad a chce dojíst můj řízek,“ vyprávěla Gregorová Blesku, jehož reportéři byli exkluzivně u žádosti o ruku. „Najednou poklekl a přečetl mi velmi dojemnou řeč, abych neměla žádné pochybnosti. Normálně na něm poznám, kdykoliv se něco děje, ale tentokrát jsem neměla sebemenší tušení,“ řekla herečka, která na žádost o ruku od svého přítele odpověděla dojatým hlasem ano.

Mnozí herečce vyčítají, že zapomněla na svého manžela Radka Brzobohatého (†79) kvůli mladšímu milenci. „On tu byl dnes s námi a díval se na nás. Myslím, že měl radost, že jsem šťastná, cítila jsem to!“ Na herce myslí i během vztahu s prodejcem mobilního operátora. „Po celém bytě jsou jeho fotky a stále o Radkovi vyprávím. Jsem ráda, že to Ondrovi nevadí, dokonce má rád historky z našeho manželství. Naštěstí jsou jak Radek, tak Ondřej absolutně nesrovnatelní, Radka budu vždy milovat, Ondřej je zase uplně jiný,“ uzavřela Hana.

Fotogalerie: Ondřej Koptík a Hana Gregorová
39 fotografií

Žádost o ruku přišla ve chvíli, kdy má Ondřej Koptík v občanském průkazu napsáno, že je ženatý. Sám se prý už cítí jako rozvedený. Právně to tak zatím ale není. „Jsme s mojí bývalou ženou majetkově vyrovnáni, dohodli jsme se i ohledně dětí. Teď čekáme na to, až rozvod nabyde právní moci a svatbě s Haničkou nebude stát nic v cestě,“ vysvětlil Blesku Ondřej.

Během veselky Ondřeje Gregora (33) s Taťánou Kuchařovou (28) došlo i na házení svatební kytice. „Chytila jsem ji od nevěsty, ale hned jsem ji darovala dál. V tu chvíli jsem netušila, že se tradice do roka a do dne vyplní,“ prozradila Gregorová.

Osmidenní Love Tour, jak svoji dovolenou snoubenci sami nazvali, zahájili v rakouském městečku Hintertux, kde Ondřej Koptík objednal apartmán v klasickém tyrolském hotelu. „Jediné, co nám romantiku kazilo, bylo, že mi byla neustále strašná zima. Naštěstí se o mě Ondra postaral a zahřál mě,“ svěřila se smíchem Gregorová, která si svou zásnubní dovolenou vychutnávala plnými doušky.

VÍCE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM ZASNOUBENÍ>>>ZDE! 

Fotogalerie
35 fotografií