Vše začalo stížností slavíkova kamaráda Milana Drobného (71), že na něj Ivana Gottová (40) křičela, a dokonce mu prý vyhrožovala vymazáním jeho čísla z mobilu. Hned poté se přidali i další Gottovi kolegové a přátelé s tím, že se Karlovi poslední dobou vůbec nemohou dovolat. Buď kvůli vypnutému telefonu, nebo Ivaně, která se vždy ozve na druhé straně. „Volalo mi hodně lidí, a dokonce mi i psali maily. Ti zasvěcení mi řekli, že přede mnou smekají, že jsem řekl to, co si oni netroufají,“ řekl dokonce Blesku Drobný o tom, jaké dostal na svá tvrzení ohlasy.

Mistr Karel Gott se pro Blesk vyjádřil ohledně komunikačních problémů s přáteli jasně. „Omlouvám se všem kamarádům, kolegům a známým, kteří mi telefonovali v době náročné léčby těžkého onkologického onemocnění a nedovolali se mi. Dovolil jsem si totiž vypnout telefon. Nechápu, proč to teď, po několika měsících, najednou všichni řeší? To nemám právo na to, vypnout si občas telefon nebo zvonění?" uvedl.

Pro Top Star však ještě dodal pár vět, které směřovaly přímo ke zpěváku Milanovi Drobnému. "Teď už můžu říct, že je bývalý kamarád. Zaútočil na moji ženu Ivanu, to je, jako by zaútočil na mě. Přitom jí jsem vděčný za péči při onkologické léčbě, kterou jsem prodělal," dodal evidentně zklamaný Gott.

Fotogalerie: Ivana Gottová – Jak se ze zdravotní…
52 fotografií

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE

 

Fotogalerie
27 fotografií