Vdova po Radku Brzobohatém (†79) je zase šťastná! Dokonce svůj vztah s mladším milencem potvrdila zásnubami. Gregorovou sice nejprve Ondřejova nečekaná žádost o ruku překvapila, neváhala ale dlouho a souhlasila. Gratulujeme!

Fotogalerie: Ondřej Koptík a Hana Gregorová
39 fotografií

Láska Hanky a Ondřeje se od začátku vymyká všemu, co je běžné, a proto bylo netradiční i místo pro zasnoubení. Romantickou žádost o ruku si zamilovaná dvojice odbyla na ledovci Hintertux, který se nachází v Tyrolsku. Jde o jediný rakouský celoroční lyžařský resort s vyhlášenou gastronomií, přírodou i sjezdovkami. Právem je proto nazývaný králem mezi ledovci.

Podle informací Blesku se milenci spolu stýkají více než 9 měsíců. Ondřej má z prvního manželství dvě malé děti, ty už seznámil i s Hankou Gregorovou a spolu tráví dokonce i víkendy. Poté, co společnou fotografii Ondřej zveřejnil na sociální síti, přestala i Gregorová svého přítele tajit a seznámila ho se svými přáteli a rodinou. Doprovod jí dělal také na veselce jejího syna Ondřeje s Táňou Kuchařovou, která se konala poslední červnový den ve Strahovském klášteře.

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií

Právě tehdy se Ondřej poprvé veřejně vyslovil, že by rád s Gregorovou sdílel společnou budoucnost a nebránil by se ani sňatku. Netrvalo dlouho a on o generaci starší herečce při romantické žádosti o ruku navlékl na prsteníček zásnubní prsten...

Video
Video se připravuje ...

Gregorová na svatbě syna představila milence: Možná se vdám i já! David Turek

EXKLUZIVNÍ FOTKY A REPORTÁŽ MINUTU PO MINUTĚ ZE ZÁSNUB GREGOROVÉ A KOPTÍKA NAJDETE V DNEŠNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!

Fotogalerie
31 fotografií