Překvapení, slzy dojetí, štěstí a nekonečné objetí! To prožila vdova po Radku Brzobohatém (†79) na nezapomenutelné dovolené na ledovci v rakouských Alpách. Její o 32 let mladší přítel dodržel slib, který dal na svatbě hereččina syna Ondřeje Gregora (33) před kamerou Blesku, a požádal Hanku o ruku.

Fotogalerie: Svatba Táni Kuchařové a Ondřeje…
178 fotografií

Prodejce mobilního operátora k žádosti o ruku vybral malebnou restauraci Turner Fernerhaus ve vesnici Hintertux v nadmořské výšce 2660 metrů nad mořem. „V této výšce budeme mnohem blíže bohu. Myslím si, že si to Hanka zaslouží,“ naznačil Blesku, co se asi chystá v Rakousku udělat...

Video
Video se připravuje ...

Hana Gregorová – žádost o ruku David Turek, Martin Hykl

O tom, že to Koptík s Gregorovou myslí opravdu vážně, svědčí nejen měsíční přípravy, ale i diamantový prsten, který do poslední chvíle schovával v rudém pouzdře v kapse. A také vyznání lásky sepsané na papíře. Pak před herečkou na terase s výhledem na hory nečekaně poklekl. „Hanka mě dělá neuvěřitelně šťastným, a proto chci udělat šťastnou i já ji,“ svěřil zamilovaný Ondra.

VŠE O HANĚ GREGOROVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE!

A ona ho také udělala šťastným ve čtvrtek krátce před polednem. Na otázku: Vezmeš si mě? odpověděla po krátkém odmlčení z obrovského překvapení ANO. Hned po tom následoval dlouhý polibek.

„Do poslední chvíle jsem netušila, co chystá. Když poklekl, tak jsem ho okřikla: ‚Prosím tě, co blbneš!‘ On mi ale přednesl tak dojemnou řeč, kterou četl z papíru, že mi vytryskly slzy do očí. Nemohla jsem říct nic jiného než ano,“ svěřila se Gregorová.

Jak prožívali první hodiny po zasnoubení? Exkluzivní fotogalerie už zítra v tištěném Blesku

Fotogalerie
33 fotografií