Vše začalo tím, když si slavíkův kamarád Milan Drobný (71) postěžoval, že na něj Ivana Gottová (40) křičela, a dokonce mu prý vyhrožovala vymazáním jeho čísla z mobilu. Posléze se přidali i další Gottovi kolegové a přátelé s tím, že se Karlovi poslední dobou vůbec nemůžou dovolat. Buď je telefon vypnutý, nebo ho zvedne právě Ivana.

„Volalo mi hodně lidí, a dokonce mi i psali maily. Ti zasvěcení mi řekli, že přede mnou smekají, že jsem řekl to, co si oni netroufají,“ řekl dokonce Blesku Drobný o tom, jaké dostal na svá tvrzení ohlasy.

Nyní se ovšem k celé věci vyjádřil sám Mistr. „Omlouvám se všem kamarádům, kolegům a známým, kteří mi telefonovali v době náročné léčby těžkého onkologického onemocnění a nedovolali se mi," vzkázal Gott, který nedávno porazil rakovinu mízních uzlin. „Dovolil jsem si totiž vypnout telefon. Nechápu, proč to teď, po několika měsících, najednou všichni řeší? To nemám právo na to, vypnout si občas telefon nebo zvonění?"

Poté připojil i radu, jak se s ním nejlépe spojit. „Ti, kteří se mnou nutně potřebují mluvit a nedovolají se mi, tak moc dobře vědí, že mohou kdykoli zavolat mojí ženě Ivaně, která mi telefon předá nebo vzkaz vždy vyřídí. A já, dle svého uvážení, volám poté dotyčným zpět."

„A musím ještě zdůraznit jednu věc – s mnohými přáteli jsem v častém, a to nejen telefonickém kontaktu. Voláme si a scházíme se docela často. Moje žena mi nic nezakazuje ani nenařizuje," dodal na závěr prohlášení 40násobný slavík, aby ukončil veškeré spekulace.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ NAJDETE>>>ZDE

Fotogalerie
33 fotografií