„Před třemi měsíci se objevily tyhle dvě čárky a nám to změnilo život… Dnes už se o to s Vámi snad můžeme podělit… tak se tedy dělíme :),“ napsal Roman Tomeš na svůj profil na Facebooku. Jaké dvě čárky, ptáte se? Roman nenechal nic náhodě a připojil i fotku pozitivního těhotenského testu.

O něco později se připojila i sama Míša Doubravová. „Ještě před svatbou nás potkalo to největší štěstí, co nás vůbec mohlo potkat. A dnes jsme viděli malýho tvorečka plnýho života vrtět se, mávat rukama, nohama a usmívat se."

„Nic není víc než tenhle pocit, nic není na světě tolik důležitý jako tohle malý mimozemšťátko. Tolik lásky a štěstí nás naplňuje, že už jsme nemohli vydržet nepodělit se o to s vámi. Milující nastávající rodiče <3,“ rozepsala se Míša, kterou můžete znát třeba z nekonečného seriálu Ulice, kde hraje Bětku Klimešovou. Před lety pak vystupovala v Ordinaci v růžové zahradě coby Katka, dcera Miluše Bittnerové (38) alias sestřičky Elišky.

Zamilovaný pár se bral 1. června letošního roku ve srubovém resortu v Úžicích u Prahy. O ruku Míšu Roman požádal přímo na jevišti Divadla Kalich, kde oba hrají. Nastávající tatínek Roman tu právě zkouší muzikál Srdcový král. „Míša se v září také vrátí ke svým rolím. Pokud vše půjde, jak má, určitě si ještě stihne zahrát v Atlantidě, Horečce sobotní noci, Mauglím i v Osmém světadílu, který se pro oba stal osudným, protože právě na něm se v Divadle Kalich poznali," informoval mluvčí scény.

Fotogalerie
36 fotografií