„Bylo to krásných deset let, kterých nelituji, a navždy budu Leškovi a Michalovi Wronkovi vděčná za velkou podporu, školu života, spoustu realizovaných projektů a neuvěřitelnou důvěru, kterou do mě na začátku vložili. Lešek Wronka navždy bude mým objevitelem, tím pádem i strůjcem mé kariéry, která mě dodnes činí šťastnou,“ vyjádřila se zpěvačka Ewa Farna k tomu, že se rozhodla po deseti letech ukončit spolupráci s manažerem Leškem Wronkou, s jasným vysvětlením.

„Každý jsme měli však jinou představu o směřování tohoto projektu, cítím, že je na čase roztáhnout křídla, i když určitě párkrát spadnu,“ svěřila se Ewa na sociální síti. „Od rodičů už jsem taky z domu odešla a určitě to neznamená, že zapomenu, kde jsem stavěla své první kroky a kdo mě u nich držel za ruku,“ vysvětlila s tím, že Lewron Music Center přeje mnoho úspěšných projektů. „Doufám, že mě fanoušci v nové životní situaci podrží a pomohou mi oslavit mých 10 let na scéně koncertem, který v této nové situaci produkuji sama,“ dodala Farna.

Hudební manažer Lešek Wronka se před deseti lety Ewy Farné ujal a z neznámé dívenky s rovnátky a zlatem v hrdle udělal hvězdu. Farna si hitem »Měls mě vůbec rád« podmanila fanoušky nejen v Česku, nýbrž i v sousedním Polsku!

Megakoncert na oslavu chystá sama

Megakoncert, kterým chce mladá zpěvačka oslavit svoji desetiletou pěveckou kariéru, se má odehrát v listopadu v karlínském Foru. A už teď je jasné, že to bude obrovská akce. Ewa tedy produkci sama zvládá s přehledem. Před koncertem ale také pořádně vypne, protože s přítelem hudebníkem Martinem Chobotem a rodinou pojede na prázdniny, při kterých procestuje celou Ameriku. Nudit se tedy určitě nebude.

Fotogalerie: Ewa Farna: Dala kopačky manažerovi!
79 fotografií

Fotogalerie
52 fotografií

 

Video
Video se připravuje ...

Expartner Ewy Farné Tomáš Klus: Kvůli čemu šílel? Markéta Reinischova, Petr Soukup

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna ulovila Jágra! Zatančil jí v klipu! Naučila ho to jeho Veronika? Markéta Reinischova, Petr Soukup

VŠE O EWĚ FARNÉ NA BLESK.CZ>>>ZDE!