Během toho, co rodina spala, se vloupal do jejího domu neznámý zloděj. Ten neměl spadeno pouze na tento dům, jeho cílem byly i další domy v okolí. Policie po pachateli stále pátrá.

Po vykradení Hlas zjistil, že mu chybí i vzácná rodinná památka v podobě kytary Gibson. Ta nechyběla pouze zpěvákovi, ale celé jeho rodině. Považují ji za rodinný poklad. Na svém profilu na Facebooku okamžitě sdílel žádost o pomoc.

„Ukradená kytara Gibson ES-175, v hnědém originálním futrálu s nápisem Gibson. Poznávací znamení je výrazná skvrna na horní desce, propálený lak blízko dolního upínaní strun. Hlava krku byla pádem ulomená a mistrovsky přilepená Petrem Jurkovičem. Odcizena bytovými zloději i s jinými věcmi. Prosíme, sdílejte a pátrejte. Děkujeme za pomoc,“ napsal zpěvák na sociální síti.

Celý incident nakonec pro rodinu Ivana Hlase skončil velmi šťastně. Zpěvákova manželka pak na svém profilu na sociální síti sdílela děkovný status: „Děkujeme za sdílení, happy end, kytara je na světě.“ V komentáři pak udala i detaily noční vloupání: „Kytara byla mimo, naštěstí, vzali počítače, klíče od auta, atd. auto nevzali.“

Fotogalerie
31 fotografií