Vnadná moderátorka Snídaně s Novou se na svatbu připravovala už dlouho, dělala však všechno možné, aby to bylo bez pozornosti veřejnosti a médií. V sobotu pak veselka proběhla v lesíku přiléhajícím k jednomu z odpočinkových resortů u Benešova, pouze za účasti rodin a nejbližších přátel novomanželů. Mezi nimi byl třeba novácký sporťák Martin Čermák, za svědka jí šel Pavel Kožíšek

„Děkuji všem svým přátelům, že dokázali udržet tajemství,“ raduje se Mašlíková, která si před obřadem zažila i malé drama. „Chtěli jsme, aby nám prstýnky k oltáři přinesl jeden z našich pejsků, tak jsme mu je přivázali na mašličku na krk, a najednou koukáme, že běhá bez nich,“ směje se Hanka. Naštěstí se prstýnky našly, ale ukázal se další problém.

„André si při zápase před třemi týdny zlomil prsteníček, na němž by měl prstýnek nosit, a má dost oteklý kloub,“ dodává Hanka, proč mu musela narvat prstýnek násilím.

Na hostině se pak podávala hovězí líčka se zeleninou a bramborovou kaší, kuřecí vývar a dort. „Knedlíčkovou polévku jsme neměli, sama nemám ráda, když se někde s knedlíčky musím prát,“ směje se čerstvá novomanželka Reinders.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mašlíková: Prozradila detaily svatby! Blesk TV

Fotogalerie
65 fotografií