Hned dva z koncertů na Moravě musela Lucie Vondráčková přesunout. V Karviné měla naplánované vystoupení v letním kině, které pojme až 1800 lidí. 

Já myslím, že se koncert přesunul z důvodu, že o to nebyl takový zájem a nevypadalo by to dobře, kdyby to kino bylo poloprázdné,“ dozvěděl se Blesk.cz od svého zdroje z prostředí Městského domu kultury Karviná. Právě tam Vondráčková totiž nakonec svůj folkový koncert odehraje. Ani tam ale asi nebude zcela plno. Kulturák má kapacitu pro 600 lidí a vstupenek je stále ještě dost. Koncert je přitom už zhruba za dva týdny.

Ze stejného důvodu se podle všeho musel přesunout i koncert ve Strážnici. „Lístků je ještě hodně. Neprodávají se tolik, jak si agentura zastupující Vondráčkovou představovala, tak to přesunuli do menších prostorů, do kulturního domu,“ dozvěděl se Blesk.cz ve Strážnici od dobře informované osoby. 

Samotná zpěvačka se touto nepříjemností pochopitelně nechlubí. Fanoušci se na jejích facebookových stránkách dověděli, že se koncerty přesunují z technických a organizačních důvodů. Lucie už teď jen doufá, že se jí podaří zaplnit alespoň místní kulturáky, aby nakonec z jejího turné Kousek štěstí nezbyly jen kousky neštěstí...

O důvodech přesunu koncertů samozřejmě čile spekulují také fanoušci Lucky. Ti nicméně pro změnu mluví o tom, že se jistě jedná o změny kvůli možnému dešti. Na předpověď počasí je přitom ještě dost brzy...

   

VŠE O LUCII VONDRÁČKOVÉ NA BLESK.CZ NAJDETE >>> ZDE!!!

 

Fotogalerie
65 fotografií