Tři dny strávila Veronika Zelníčková, která si zahrála v seriálech Ordinace v růžové zahradě nebo Gympl s ručením omezeným, v nemocnici poté, co ji útočník z okolí její kapely brutálně zbil.

„Strašně moc Vám všem děkuji za podporu a za energii, kterou mi posíláte!!!
Dodáváte mi všichni obrovskou sílu. A já vám za to strašně děkuji! Nestíhám ani odpovídat. Co se týká mého stavu, po fyzické stránce je mi lépe a už jsem konečně v domácí péči pod dozorem své rodiny. Jsem šťastná, že jsem mezi vámi a těším se, až vás všechny uvidím, obejmu a až se budu moci vrátit ke své práci a k tomu co mám ráda,“ vzkázala přátelům a fanouškům přes sociální síť. 

Herečka je na fotografii se svým přítelem Tomášem Krejzou, který měl o svou milou neskutečný strach. Na Veronice je vidět, že je stále slabá a unavená, její tvář ale alespoň nehyzdí žádné krvavé šrámy ani modřiny.

Všichni její blízcí doufají, že pachatel půjde co nejdříve před soud. „Policie pachatele ve čtvrtek, tentýž den útoku, zadržela. Během včerejška probíhaly další procesní úkony spojené s případem. Podezřelý muž byl obviněn z pokusu vraždy s tím, že byl podán podnět státnímu zástupci ke vzetí do vazby. O tom by měl v nejbližších dnech rozhodovat soud,“ svěřil Blesk.cz policejní mluvčí Jakub Vinčáček.

Fotogalerie
18 fotografií