Z centrální evidence exekucí vyplývá, že čelí hned 15 exekucím s celkovou dlužnou částkou 435 246 Kč! Bývalý moderátor, který se měl minulý týden dopustit krádeže v noční baru, ovšem tvrdí, že o ničem neví.

„To bych o tom něco musel vědět, když nic nemám. Vůbec nemám tušení, o co jde. Chtějí mě zničit, někdo se proti mě určitě spolčil,“ reagoval na dotaz Blesku ohledně dluhů. „Nikdo po mně nikdy nic nechtěl a nikdo mi nic ani neoznámil,“ dodal.

Podvod s doklady první exekuce je přitom proti němu vedená už od února 2005. „Zrovna v tom roce se mi ztratily doklady. Bylo to v době, kdy jsem se rozváděl. Přišel jsem o občanku i pas,“ rozpomněl se najednou Baselides a naznačuje, že původcem obřích dluhů nemusí být on.

„To mohl udělat nějaký podvodník. Mně už se jednou stalo, že mi ukradli pas, a pak na něj chytili nějakýho Ukrajince,“ vymlouvá se. Válka s policií. V současné době se prý exekucemi nemíní zabývat. Stále totiž řeší údajné nepřiměřené chování policistů na stanici, kteří ho po incidentu v baru zavřeli na noc do cely.

„I když jsem jim říkal, že jsem po operaci konečníku, strkali mi do něj ruce bez rukavic a prohledávali mě,“ trvá si na svém. „A taky zmizely všechny záznamy z kamer,“ rozčiluje se Libor.

Blesková zpráva:

V současné době se Libor živí navrhováním a šitím šatů i výkladem karet.

Fotogalerie
8 fotografií