Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejenom Savarová měla podivné manželství. Bouček byl ženatý půl roku, Bílá je proslulá nešťastnice

/
  • Která manželství českých celebrit nevydržela?
    30. července 2016 ● 20:02

    Někdy to vyjde a někdy prostě ne. Svatba je velkým životním krokem a některé z českých celebrit sňatek buď hodně uspěchaly a nebo zvolily špatného člověka pro společný život. Která manželství patří mezi ty nejkratší?

  • 1.

    Aneta Savarová a Jan Harangozzo

    Bývalá moderátorka České televize Aneta Savarová se minulý týden rozvedla po dvou letech s kontroverzním podnikatelem Janem Harangozzem. I když svazek netrval dlouho, předcházely mu obrovské tajnosti. Aneta ke vztahu nikomu nic neříkala, a dokonce skrývala snubní prsten. 

    Po dvou letech však přišel konec a krásná moderátorka má prý už nového zámožného přítele, který jí zaplatil limuzínu a ochranku, s nimiž v den rozvodu před soudem na Praze 5 Savarová předvedla pěkné divadýlko.

    První společné foto manželů – Anety Savarové a Jana Harangozza
    Autor: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek

     

  • 2.

    Libor Bouček a Mariana Ďurianová

    Konec manželského svazku českého moderátora Libora Boučka se slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou přišel po pouhých pěti měsících. Jako důvod manželé uvedli nepřekonatelné citové odloučení. V kuloárech se ale víc řešil moderátorčin bohatý milenec.

    Důvod k rozvodu byla nevěra.
    Autor: Archiv Blesku

  • 3.

    Lucie Bílá a Stanislav Penk

    Zpěvačka Lucie Bílá má na chlapy smůlu a jinak tomu nebylo ani v případě Stanislava Penka, za kterého se provdala. Manželství trvalo pouhých 12 měsíců. Mnozí jim ale krátké manželství předpovídali. Penk totiž neunesl popularitu a především pracovní vytíženost své ženy.

    Bílá a Stanislav Penk
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Daniel Hůlka a Libuška Vojtková

    Pouze rok vydrželo manželství představitele krvelačného hraběte Draculy Daniela Hůlky a tanečnice Libuše Vojtkové, dříve Haraštové. Prstýnky jako věčné spojení nepřinesly štěstí. Evidentně šli do manželství po hlavě, protože spolu chodili jeden jediný měsíc.

    625813:full:true:true

  • 5.

    Richard Krajčo a Iva Frühlingová

    Byli svoji 6 měsíců.  Zpěvák a herec Richard Krajčo (37) se zpěvačkou a modelkou Ivou Frühlingovou (32) si pro životní »ano« vybrali Český Krumlov. Svatba byla jako blesk z čistého nebe a manželství nakonec moc dlouho netrvalo. Rozvedli se po půl roce. Iva se nemohla smířit s manželovou pracovní vytížeností.

    2031037:full:true:true

    Fotogalerie
    33 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

ivoadler: Bílá má smůlu na chlapy? Ne, je blbá, srdíčkářka jedna. Normální život v kapitalismu chce velkou, ale opravdu velkou dávku inteligence.

(31. 07. 2016 14:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy