V roce 2009 se vepsala do paměti televizních diváků díky soutěži SuperStar a o rok později získala titul Skokan roku v anketě Český slavík. V současnosti létá mezi USA a Českou republikou. Na své kořeny ale nezapomíná a naopak se o ně zajímá.

Mluvit romsky však stále neumí. „Rozumím, ale nejsem schopna mluvit. Mrzí mě to, protože je to krásný jazyk, vůbec celá ta kultura. Myslím, že by se o ní měli více dozvědět i Češi. Kočovný život byl určitě krásný,“ svěřila se kráska.

Kočovné pudy v sobě však nepociťuje. „Už žiji úplně jiný život. Maminka je Češka a taťka z půlky Maďar a z druhé Rom. Takže jsem taková zvláštní kombinace. Cítím se být moderní Romkou,“ vysvětlila s úsměvem pro iDnes.cz s tím, že u nich v rodině všichni studují a žijí naprosto normální život.

Rodačka z Brna, která je na české hudební scéně už stálicí, během SuperStar randila se zpěvákem Benem Christovaem. Po jejich rozchodu odletěla do Ameriky, kde se seznámila se svým nynějším přítelem Evem, se kterým žije v New Jersey.

Fotogalerie
41 fotografií