Poté co ho odmítla TV Prima, zkoušel štěstí u O2 Sport, kde ho dříve chtěli. Jenže i tam tvrdě narazil! „Loni jsme o něj měli dvakrát zájem, před létem a poté, co mu zkrachoval vztah s Lucií Borhyovou. V obou případech nám dal dost podivným způsobem košem. Vždy mluvil o tom, že do toho jde, a pak vycouval. Takže se nemůže divit, že když teď přišel s prosíkem, tak jsme odmítli zase my,“ řekl Blesku zdroj z televizního kanálu O2 Sport.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

„Já o něj zájem mám, nabídku měl i v létě,“ tvrdil ještě na podzim šéfkomentátor O2 Sport Tomáš Radotínský. Teď, kdy Hrdličku vyhodili z Novy, už o něm debatovat nechtěl.

„Obraťte se, prosím, na tiskové oddělení,“ napsal Blesku. „S panem Hrdličkou nejednáme ani o něm v současné době neuvažujeme,“ sdělil nám následně mluvčí O2 Sport David Solnař. Inu, přísloví »Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá...« platí i pro nejkrásnější z krásných a Hrdlička má zkrátka utrum i tam, kde by po něm dřív chňapli...

A seznam televizí, kde by ještě mohl zkusit štěstí, se slovy Míly Břečky z Pupenda »limitně blíží nule«! I TV Barrandov už se nechala slyšet, že o zařazení Hrdličky do svého moderátorského týmu neuvažuje, a ptát se v České televizi je skoro bezpředmětné. Pro tu je příliš zdiskreditovaný.

Hrdličkovi po vyhazovu z Novy zůstalo jedině rádio. Pro Frekvenci 1 druhým rokem natáčí dva sportovní komentáře denně, které Libor Bouček (35) pouští ve své ranní show. „Tady se s ním počítá i nadále,“ tvrdí zdroj ze stanice.

Vše o Michalu Hrdličkovi naleznete: ZDE!

Fotogalerie
62 fotografií