Už podruhé Rihanna vystoupila před českým publikem a tentokrát předvedla skvělou show. Jejího koncertu se nemohla dočkat zejména přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová.

Ta od rána strávila celé hodiny v posilovně, pak ve zkrášlovacím salonu. Nechala se zabalit do bandáže tak, že vypadala jako mumie. Následně si vlezla do vacu oblečku a s kamarádkou se potila. Své celodenní přípravy pečlivě zaznamenávala a sdílela s fanoušky na svém Snapchatu.

Fotogalerie: Zahájení filmového festivalu v Karlových …
175 fotografií

Večer se pak hodila do gala a ve zlatých minišatech a s Jágrem po boku odjela do pražské O2 arény, kde Rihanna přivítala své fanoušky v půl desáté večer.

Hala byla narvaná k prasknutí a všichni netrpělivě čekali, kdy se kráska objeví na pódiu. Nakonec všechny překvapila, když vyjela nahoru na bedně uprostřed davu. Lidé šíleli.

 

Workworkworkworkwork🔥 @badgalriri ( A už končím se spamováním....na chvíli)

Video zveřejněné uživatelem Mariana Prachařová (@maripracharova),Čec 27, 2016 v 1:58 PDT

A šílela i zpěvačka Tereza Kerndlová nebo Ewa Farna. Ta se od exotické r’n’b zpěvačky učila. Velkolepou show, během které se Rihanna převlékla do čtyř různých kostýmů, z nichž jeden byl průhledný overal, si užila také moderátorka Eva Perkausová s kolegou Tomášem Krausem. Ti ale nadšení moc nebyli. „No tak nevim. Líbila se vám, nebo zklamala?“ ptala se na sociální síti.

 

Podle tančícího davu, řevu, potlesku, hvízdání do rytmu a hromadného zpěvu jejích textů bylo ale jasné, že své fanoušky nezklamala.

Kdo nemohl na koncertě chybět, byl tanečník Yemi A. D. Ten ocenil hlavně tanečníky, které si Rihanna s sebou přivezla. A že bylo na co koukat. Svalnatí černoši předvedli takovou akrobacii, že se mnohým tajil dech. Yemi se s nimi ostatně setkal už před koncertem.

„Dnes jsme se vypravili na plavbu po Vltavě s performerama zítřejší show Rihanny v O2 aréně,“ chlubil se tanečník fotografií s Rihanninými tanečníky.

Na staré, ale i nové pecky z jejího nejnovějšího alba tančila i Mariana Prachařová či Honza Musil. „Nikdy jsem si nemyslela, že je to tak milej a roztomilej člověk. Je prostě tak nádherná,“ rozplývala se nad Rihannou Prachařová.

 

Shine Bright Like A Diamond🔥 @badgalriri

Video zveřejněné uživatelem Mariana Prachařová (@maripracharova),Čec 27, 2016 v 1:52 PDT

Po hodině a půl nadupané show se Rihanna rozloučila s českými fanoušky a z pódia zmizela. Dav ještě několik minut poté děkoval potleskem, ale zpěvačka nepřidala jedinou písničku.

 

Fotogalerie
84 fotografií