„Jeli jsme karavanem a vidíme, že nás policie žádá, abychom zastavili. Tak jsme zajeli na nejbližší odpočívadlo, kde byly najednou desítky policistů. Chovali se slušně, požádali nás o prohlídku dokladů a karavanu,“ začíná vyprávění Vondráčkové.

„Po nějaké chvíli nám brali stěry z rukou. Vůbec jsme nevěděli, o co jde. Zatímco Martin měl test negativní, u mě se ukázaly dvě čárky. Tedy, že jsem přišla do styku s drogami... Vůbec jsem to nechápala, měla jsem velký strach,“ přiznala se zpěvačka.

Když si Helena marně lámala hlavu, proč měla pozitivní test, policisté si mezitím v databázi zjistili, s kým přesně mají tu čest. „Všimli jsme si, že už asi ví, kdo jsem. Přesto mi ten test udělali ještě jednou. Výsledek byl pozitivní, ale už trochu slabší,“ pokračuje ve vyprávění nedávných zážitků z Německa zpěvačka.

„Nakonec si můj mužvzpomněl na to, že si občas určitá místa na těle mažu konopnou mastí. Začala jsem se smát a hrozně se mi ulevilo. Vše se vysvětlilo a mohli jsme jet dál. Tam jsou jinak za drogy za volantem až několikaměsíční vězení,“ zakončila s úlevou své vyprávění Vondráčková. „Zase ale je třeba pochválit ty výrobce mastí, že je nešidí,“ dodala s potutelným úsměvem zpěvačka.

Fotogalerie
28 fotografií