Na Nově se Michal Hrdlička blýskl až po boku krásné moderátorky Lucie Borhyové (38), se kterou nějaký ten pátek randil, a dokonce jí stihl udělat i dítě. Jenže pak se rozpomněl, že jsou mu večírky s přáteli milejší než teplo domova, a od Borhyové odešel.

Uběhlo pár měsíců a Hrdlička už se chlubil novým úlovkem, tentokrát klofl mladou tenistku Karolínu Plíškovou (24). A začal opět řádit jako utržený ze řetězu.

Největší skandál ale způsobil na festivalu v Karlových Varech, kde se zpil tak, že se ani neudržel na nohou. Do slavného Finlandia baru ho musel táhnout kamarád, se kterým se muchloval na baru, pak si zaflirtoval s několika dívkami a nakonec ho musela vláčet domů jeho ochranka.

Fotogalerie: Líbačka a močení na ulici: Opilý Hrdlička…
54 fotografií

Cestou do hotelu se pak zesměšnil před celým národem, když močil u popelnic a kymácel se u toho jako kyvadlo u hodin.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička se ve Varech zlil jako dělo! Líbal se s každou a pak močil na ulici! Blesk TV

A to byla pro vedení Novy poslední kapka. Hrdlička, jakožto hvězda Novy, jí dobrou vizitku rozhodně neudělal. U své přítelkyně Plíškové si sice opileckou eskapádu vyžehlil, v práci už ale jeho výmluvy nikoho nezajímaly. A tak si musel sbalit svých pár švestek a jít...

Mohu potvrdit, že jsme se z interních důvodů rozhodli ukončit spolupráci s Michalem Hrdličkou. Moderování Sportovní novin se budou věnovat stávající moderátoři,“ potvrdila mluvčí TV Nova Alžběta Cimová.

Video
Video se připravuje ...

Hrdlička na baru Blesk TV

 

Fotogalerie
48 fotografií