Dominika Gottová (43) pro hudebníka Tima Tolkkiho (50), který trpí maniodepresivitou, totiž začala pracovat! Už dříve měla na starosti prodej desek a reklamních předmětů slavné finské metalové kapely Stratovarius, ve které Timo hrál.

„Dominika teď dělá pro Tima, který se stále věnuje hudbě. Pomáhá mu manažersky a mimo jiné má na starost žáky, kteří k němu chodí na výuku kytary,“ řekl Blesku zdroj z jejího okolí.

„S Timem se máme rádi a pomáhám mu. Více ale nechci ke svému soukromí opravdu říkat,“ vzkázala z Finska Gottová. Profesi kosmetičky, kterou se rok živila v Praze, ale zcela na hřebík nepověsila. „Klientelu mám i v Helsinkách,“ dodala nejstarší Slavíkova dcera.

Gotta velmi mrzí, že jeho dcera opět odešla do zahraničí. Přitom příliš nevěřil tomu, že by Dominika zakotvila v Česku natrvalo. Loni po jejím návratu zvažoval, že jí koupí byt, jenže od toho ustoupil a bydlení v luxusní novostavbě v pražských Vokovicích jí jen měsíčně platil.

„U Dominiky nikdo neví, zda je to nastálo! Zvolil jsem proto tuto formu pomoci,“ sdělil Slavík Blesku. Teď ale musí vyřešit, jak to bude s placením bytu dál.

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE>>>ZDE!!!

Fotogalerie: CESTA KARLA GOTTA ZA 40. SLAVÍKEM A ČEKÁNÍ…
109 fotografií

Fotogalerie
9 fotografií