Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Potomci českých hvězd: Jablko nepadá daleko od stromu!

/
  • Děti českých celebrit
    31. července 2016 ● 07:22

    Jak se děti slavných podobají svým rodičům? Kdo se stal idolem dívek, kdo křičí do mikrofonu po klubech se svojí kapelou a kdo měl na základce samé pětky?

  • 1.

    Artur Šípek

    Zpěvačce Leoně Machálkové (49) a architektovi Bořku Šípkovi (†66) se 11. ledna 2003 narodil syn Artur. Ten v poslední době neprožíval zrovna snadné chvíle, jelikož mu letos v únoru zemřel tatínek. Protože umělec, který prohrál svůj boj s rakovinou, získal in memoriam hned několik cen, Artur (13) se musel zhostit těžké role a ocenění převzít.

    Artur Šípek
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 2.

    Michal Kocáb ml.

    Hudbu měl zřejmě v genech, jelikož zatímco otec Michael Kocáb (61) založil legendární kapelu Pražský výběr, kde hrál na klávesy a zpíval, syna to táhlo k bicím. Doprovází mimo jiné i sestru Natálii (32). Po otci nezdědil Michael (19) ovšem jen talent a lásku k muzice, ale i křestní jméno.

    Michael Kocáb se synem Michaelem
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 3.

    Adam Mišík

    Hvězda novácké show Tvoje tvář má známý hlas je díky hudební kariéře idolem mladých dívek. Kdysi však na pódiích zářil také Adamův (19) táta Vladimír(69), zakládající člen slavné kapely Blue Effect.

    Adam Mišík
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 4.

    Jáchym Suchánek

    Mladý Suchánek jde ve šlépějích svého táty Michala (50). Seknul s nadějnou kariérou hokejisty za HC Slovan Ústí nad Labem a zběhnul k herectví. Vidět jsme ho mohli například ve filmu Vybíjená, podle knihy Michala Viewegha (54). Jáchym (24) otce již přerostl výškou, otázkou ale zůstává, zda ho překoná i herecky.

    Michal Suchánek se synem Jáchymem
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 5.

    Lucián Blažek

    Plod dávné lásky meziLucií Benešovou (41) a Filipem Blažkem (42), Lucián Blažek (19) nemá zatím jasno, co bude v životě dělat. Prý je odborník na počítače, za to ale propadl z matematiky. V herecké rodině mu s počty nejspíš nikdo moc neporadí. Ani nevlastní otec Tomáš Matonoha (45), který ho pomáhá vychovávat.

    Lucián Blažek
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 6.

    Štěpán Matonoha

    Lucián Blažek má hned několik mladších nevlastních sourozenců. Tatínek Filip Blažek se mu postaral o dvě sestřičky Johanu a Filipu. Maminka mu zase nadělila tři další sourozence. Jedním z nich je i Štěpán Matonoha (9), který už lehce inklinuje k herectví, jelikož ho otec Tomáš Matonoha často bere s sebou na premiéry svých filmů.

    Lucián Blažek s maminkou Lucií Benešovou a bratrem Štěpánem Matonohou
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 7.

    Petr Malásek ml.

    Nabízí se mu hned dvě profese, jelikož má za maminku slavnou herečku Danu Morávkovou (44) a jeho táta Petr Malásek (52) je zase slavný pianista a hudební skladatel. Opečovávaný jedináček Petr (18) už si k tomu ale řekl své, po tatínkovi nebude. Zanevřel na hraní na klavír, k němuž byl veden od svých pěti let.

    Dana Morávková se synem Petrem
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 8.

    Filip Kratochvíl

    Lucie Bílá (50) dlouhá léta spoléhala na syna, který jí byl oporou, ale teď už se musí o sebe postarat sama. Filip Kratochvíl (21) už bydlí ve vlastním bytě, který mu sama pořídila. Syn má velké plány, chce být hercem a vystoupit tak ze stínu slavné mámy.

    Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé
    Autor: Foto: Profimedia.cz

  • 9.

    Artur Štaidl

    Syn tragicky zesnulé popové zpěvačky Ivety Bartošové (†48) a skladatele Ladislava Štaidla (71) se vydal rovněž na hudební dráhu jako jeho rodiče. S metalcorovou kapelou Behind the Mirror vymetá jeden klub za druhým a tatínek ho v tom nadšeně podporuje. Proč by také ne, když si Artur (19) už za život prožil dost zlého.

    Artur se ve svých 18
    Autor: Foto: P. Machan, M. Pátek

  • 10.

    Matyáš Toman

    Matyáš (27) už dávno stojí na vlastních nohách, na univerzitě vystudoval management, diplomacii a komunikaci. Jenže vždy tak vzorný nebýval. Na základní škole totiž jeden čas dokonce propadal! Navíc jen kvůli hloupé sázce, kterou nakonec stejně prohrál. Maminka Yvetta (52) s ním tehdy chtěla jít i k psychologovi, dnes je ale ráda, že šlo jen o klukovinu.

    Yvetta Blanarovičová se synem Matyášem
    Autor: Foto: Profimedia.cz
     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

janetazahro:  Tak jsi me predbehl /a/ , nejvetsi p.a.k.o je syn Lucie Bile Filip a je ji strasne podobnej, z jeho otce nema nic, ani mentalne . Nejsikovnejsi je syn Yvetty B. Matyas. To, ze propadal na zakladce bych nedelala vedu, deti se meni a take jejich pristup k uceni.

(31. 07. 2016 13:36)

hufnagll: Největší jojo fešák je ovšem Filípek vot Zaňákový

(31. 07. 2016 13:26)

jity: Nejvíc je podobný mámě ten Matyáš, mají stejné frkoly, ale je to docela hezký kluk. Nechápu jak mohl propadat a potom udělat vysokou školu. Dnes holt jde všechno.

(31. 07. 2016 12:52)

m-99: Odborník na počítače, který propadl z matematiky? Takže ten, kterého si zavoláte, když nefunguje tiskárna. Ne ten, kterého si zavoláte, když potřebujete naprogramovat bankovní systém. Ono totiž není náhodou, že inforMATIKA.

(31. 07. 2016 09:09)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy