Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Osudy moderátorů Snídaně s Novou: Někteří padli na dno, jiní se drží na výsluní

/
  • Jaké jsou osudy bývalých moderátorů Snídaně s Novou?
    29. srpna 2016 ● 05:00

    Pořad Snídaně s Novou přeje divákům televize Nova dobré ráno už od roku 1994. Před kamerami se vystřídalo mnoho moderátorských tváří, mnoho oblíbených dvojic, jejichž tváře zpříjemňovaly den. Jak dopadli ti nejznámější z nich?

  • 1.

    Slávek Boura

    Moderátor Slávek Boura tvořil nezapomenutelnou dvojici s kolegyní Markétou Majerovou, se kterou se dokonce vzali. Uváděli spolu Snídani s Novou, ale to nebyl jejich jediný společný projekt. Objevili se také jako moderátoři pořadu Rande nebo Vabank.

    Video
    Video se připravuje ...

    Slávek Boura seknul s taxikařením… Teď je krotitelem duchů! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička

    Po rozvodu se Boura dostal do dluhů a také se chvíli živil jako taxikář a řidič limuzín. Zmizel ze šoubyznysu a v současné době nemá ambice se do světa celebrit vracet.

    865032:full:true:true

  • 2.

    Markéta Majerová

    Blondýna Markéta Majerová byla dlouhé roky parťačkou Slávka Boury. Vzali se, měli spolu dceru Agátu, šťastný konec je ale nečekal. Přišel rozvod a jejich cesty se rozdělily. Zatímco Boura se úplně ztratil ze světa šoubyznysu, Markéta se začala více než před kamerou prosazovat v rádiu. Momentálně moderuje na Frekvenci 1.

    Moderátorka Markéta Majerová
    Autor: Herminapress.cz

  • 3.

    Libor Baselides

    Když ještě s Danou Morávkovou (44) uváděl Snídani s Novou, byl ženatý a měl malého syna. Nic ale netrvá věčně, jeho hvězda pohasla, s manželkou se rozvedl, začal pracovat jako masér a byl vídán po boku mužů. A jak se teď zdá, propadá se na samé dno. Dokonce skončil v policejní cele! Kradl totiž v jednom z pražských barů a navíc osahával muže.

    V době své největší slávy s kolegyní Danou Morávkovou
    Autor: Robert Klejch

  • 4.

    Dana Morávková

    Herečka Dana Morávková tvořila s Liborem Baselidesem hlavní moderátorskou dvojici ranního pořadu Snídaně s Novou. Nyní se však moderování nějak zásadně nevěnuje. Je hlavně herečkou a je stále věrná televizi Nova. Hraje v Ordinaci v růžové zahradě roli doktorky Zdeny Suché. 

    Video
    Video se připravuje ...

    Padlá hvězda Novy Libor Baselides opouští Česko! Co mu tady vadí?  David Turek

    Výška
    Autor: profimedia.cz

  • 5.

    Aleš Háma

    Dalším z moderátorů byl Aleš Háma. Ten se ze světa šoubyznysu určitě nevytratil. Je nejenom moderátorem, ale také hercem. Účinkoval například v nekonečném seriálu Ulice a na České televizi moderoval vědomostní soutěž Taxík.

    Aleš Háma
    Autor: Jan Tůma

  • 6.

    Michaela Dolinová

    Moderátorka Michaela Dolinová dlouho patřila mezi nejznámější tváře televize Nova. Dlouho moderovala počasí, takže byla tzv. rosničkou, a byla také členkou týmu Snídaně s Novou.

    V současnosti sice Míša zmizela z televizních obrazovek, rozhodně ale nezahálí. Dále se své profesi moderátorky věnuje.

    Michaela Dolinová (52): Post: rosnička, Stanice: Nova, Dolinová se s moderováním počasí rozloučila před 12 roky.
    Autor: M. Hykl, M. Rušinová, archiv

  • 7.

    Klára Doležalová

    Kdo však z obrazovek určitě nezmizel a ani to nemá v plánu je Klára Doležalová. Ta od dob moderování Snídaně s Novou povýšila. Dostala se totiž do Zpráv na Primě, kde provádí hlavním večerním zpravodajstvím. Jejím parťákem je Karel Voříšek, který dřív také pracoval na Nově.

    Sedm let dělala programovou hlasatelku na ČT, tři roky uváděla Snídani s Novou.
    Autor: Blesk - Martin Přibyl, archiv

  • 8.

    Lucie Výborná

    Jednou z nejlepších českých moderátorek je určitě Lucie Výborná, která kdysi také patřila do nováckého týmu Snídaně s Novou. Tento pořad však nemoderuje už léta. Místo toho své místo našla v rádiu – každé ráno vítá diváky u poslouchání Radiožurnálu.

    Lucie také moderuje velké společenské akce. Dvakrát se stala moderátorkou předávání cen Český lev, kde překvapovala svými netradičními outfity.

    Lucie Výborná ve spacáku
    Autor: Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát

  • 9.

    Šárka Kubelková

    Ve své době oblíbená Šárka Kubelková se na Nově proslavila jako jedna z moderátorů pořadu Áčko, pak se začala objevovat ve Snídani s Novou a také provázela pořadem Věštírna. Byla také členkou týmu Josefa Klímy.

    V současnosti se před kamerou Šárka už neobjevuje. Po svatbě se jmenuje Šárka Volemanová a momentálně se věnuje hlavně dokumentární tvorbě.

    Šárka před patnácti lety moderovala na Nově.
    Autor: archiv Blesk

  • 10.

    Dalibor a Adéla Gondíkovi

    Snídani s Novou ještě nedávno moderovala oblíbená sourozenecká dvojice Adéla Gondíková a Dalibor Gondík. I když už mezi hlavní moderátorské dvojice Snídaně s Novou nepatří, svému povolání se věnují dál. A Adéla ještě navíc hraje v muzikálech a divadlech.

    Dalibor Gondík už nějaký čas trpí závažnou nemocí, kvůli které úplně změnil životní styl. Začal jíst zdravě, denně běhá několik kilometrů a neuvěřitelně zhubl. Moderování se však věnuje dál.

    Gondíkovi se přesunuli na Primu.
    Autor: FTV Prima

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

mrd.vola: to jste u vás doma fakt takový debilové že neznáte třeba Ordinaci v růžovce? pak se můžem divit, že nám v zemi vyrůstá generace hlupáků která nemá přehled o dění ve zdravotnictví a podobně, ono je i možné že když jste taková hovádka prostá tak stále volíte ODS a TOP 09, protože nevíte, že se tyto strany už dávno nevolí

(29. 08. 2016 11:24)

honzanachloupky: Tak to je s podivem, že neděláš kariéru v TV ty - buzno, šlapko, úchyláku

(29. 08. 2016 09:57)

moiaza:  U nás se kanál TV NOVA pouští asi tak 2-3x do roka. Tím pádem nemáme přehled o moderátorech. Morávkovou a Hámu znám jen díky tomu, e jsou občas na jiných kanálech.

(29. 08. 2016 08:30)

y1xcvbnm: Dolinová je na Barrandově jako řada odpadlíků, dělá rosničku s Hemalou

(29. 08. 2016 06:27)

maledivy2016: Kdo s cpe do TV. Buzny,šlappky,nemakačenka,fetky, nuly,zlatokopky, intrikani a exibionisti uchylny!

(29. 08. 2016 05:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy