„Táta mi platí byt, zachoval se skvěle,“ hlásila loni po návratu v Blesku Dominika. „Nechtěl jsem jí byt hned kupovat, protože u Dominiky nikdo neví, co je na stálo. Takže jí ho alespoň platím,“ řekl nám tehdy zpěvák. Doteď nebylo jasné, kde se přesně ono bydlení nachází. Blesku se ho přece jen podařilo vypátrat. Gottová rok žila v luxusní novostavbě v Tibetské ulici ve Vokovicích.

Podle informací Blesku patří byt významnému automobilovému manažerovi, který je známým Gottových. Jakým způsobem se s ním zpěvák na placení bytu domluvil, ale není úplně jasné. Každopádně: „Když se Dominika v první části roku znovu vrátila do Finska, svému tátovi tím dost zkomplikovala situaci, protože on ten byt musí podle smlouvy stále platit! A teď s jeho majitelem řeší, co dál. Karel si postěžoval, že nemá dostatek informací, jestli se Dominika opět usadí ve Finsku nebo chce mít zázemí i v Praze, takže je to pro něj složité,“ řekl Blesku zdroj z rodiny Gottových.

„Nechci nic komentovat! Táta si to nepřeje,“ řekla Blesku Gottová, která se vrátila ke svému bývalému partnerovi, finskému muzikantovi Timovi (50). Od něj loni odešla, jelikož nezvládala jeho maniodeprese. Timův stav se ale na podzim zlepšil a Dominika mu znovu podlehla.

Vše o Karlu Gottovi najdete: ZDE!

Fotogalerie: CESTA KARLA GOTTA ZA 40. SLAVÍKEM A ČEKÁNÍ…
109 fotografií
Fotogalerie
14 fotografií