S Bourou byli manželé, nerozlučný pár tvořili sedmnáct let. „Byli jsme spolu prostě pořád. Čtyřiadvacet hodin denně. Nebylo to, jako mají jiné páry, hodinu ráno a hodinu večer. Nějaký psycholog nám to spočítal. V reálu jsme spolu byli 17 let, ale ten čas společně odžitý se rovnal tak šedesáti,“ prozradila Mayerová v pořadu Koho čas vzal na Blesk.cz.

Na konci společné cesty prý nebyly žádné velké hádky ani emoce, měli zkrátka odžito. Dodnes spolu moderují a vychovávají dceru Agátu (16). O Slávkovi, který před časem zkrachoval jako producent, bylo naposledy slyšet, když po Praze jezdil s vozem taxislužby.

„Taxikařil, protože psal knihu o tom prostředí, takže teď už netaxikaří. Ale co dělá teď, to se musíte zeptat jeho,“ krčí rameny Markéta. Mayerová nežije sama, ale o další svatbě nepřemýšlí. „Mně připadá svatba jako fajn mejdan, párové soužití je bezvadná věc, protože nerada žiju sama. Ale na tom, že bych se musela vdávat, rozhodně nelpím…,“ dodává. Co dalšího Zuzaně Bubílkové řekla? Jak vzpomíná na svou éru na Nově? Pusťte si nový díl pořadu Koho čas vzal!

Video
Video se připravuje ...

Markéta Mayerová: Mých 17 let s Bourou psycholog přepočítal na 60! Zuzana Bubílková, Lukáš Červený

Všechny díly pořadu Koho čas vzal najdete: ZDE!

Fotogalerie
13 fotografií