Když ještě s Danou Morávkovou (44) uváděl Snídani s Novou, byl ženatý a měl malého syna. Nic ale netrvá věčně, jeho hvězda pohasla, s manželkou se rozvedl, začal pracovat jako masér a byl vídán po boku mužů. A jak se teď zdá, propadá se na samé dno. Včera dokonce skončil v policejní cele!

„Ze čtvrtka na pátek v noci sem zavítal Libor Baselides. Přišel až hodně po půlnoci a byl dost pod vlivem. Choval se slizce, začal nás osahávat, sahal nám na přirození a tak... Ale to by nebylo to nejhorší,“ řekl Blesku návštěvník baru Golden WingZ na pražských Vinohradech. V ráži mohl být Baselides i proto, že ve čtvrtek slavil narozeniny.

Po nějaké době jeden muž v baru zjistil, že mu zmizela taška s věcmi! „Pan Baselides právě odcházel, tak za ním vyběhl a slušně ho poprosil, jestli by mu mohl ukázat svou velkou brašnu. On samozřejmě nechtěl, dohadovali se asi dvacet minut. Mému kamarádovi pak došla trpělivost, vzal mu brašnu a vytáhl z ní svou tašku! On mu ji prachsprostě ukradl!“ tvrdí svědek incidentu.

„Zavolali jsme policii, sepsali to a odvezli ho na služebnu, kde byl prý Baselides v cele předběžného zadržení. Má údajně velký problém, protože měl u sebe další věci, které už byly nahlášené v databázi jako kradené,“ řekl nám ještě kamarád okradeného muže. Blesk včera kontaktoval také bývalého moderátora. „To těžko. Já jsem nikde nebyl,“ zatloukl Baselides vše a okamžitě telefonát ukončil.

„Kolem půl čtvrté ráno přijala policie oznámení jednoho z nočních podniků v Polské ulici v Praze 2. Policisté po příjezdu zjistili, že příčinou konfliktu měl být pokus o krádež pánské tašky s doklady a mobilním telefonem v hodnotě cca 10 tisíc korun. Muže podezřelého z krádeže zadržel sám poškozený přímo při snaze odejít z podniku,“ sdělila Blesku policejní mluvčí Andrea Zoulová.

„Hlídka zadržela dvaapadesátiletého muže a předvedla ho na policejní služebnu. Je podezřelý ze spáchání krádeže, a protože v tašce byly doklady a karta, jedná se také o neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ si převzali kriminalisté, s největší pravděpodobností ho budou řešit ve zkráceném řízení,“ dodala policejní mluvčí.

Fotogalerie
7 fotografií