Herec Jakub Prachař nezahálí. Sociální sítě poctivě zásobuje fotkami z natáčení Pevnosti Boyard a ze společných zážitků s hercem Janem Dolanským, který evidentně nepokazí žádnou srandu.

Dolac#prachar#boyard#otec#fura#felindro#otocte#tygri#hlavou#loosers#are#coming#love#

Fotka zveřejněná uživatelem Jakub Prachar (@jakub_prachar),Čec 16, 2016 v 11:42 PDT

Do letadla společně usedli s hercem Janem Rosákem, který se v pořadu ujme role stoletého otce Fourase. A jejich uličnické výrazy mluví za vše, Jan Rosák jim ohledně své postavy a hádanek zřejmě nic neprozradil.

Otec#fura#a#my#nic#zatim#neprozradil#jan#rosak#

Fotka zveřejněná uživatelem Jakub Prachar (@jakub_prachar),Čec 17, 2016 v 2:44 PDT

„Drazí přátelé, jsme ve Francii a děkujeme, že nás máte. Jsme zástupci účastníků v té pevnosti a zítra uděláme ostudu. Nezlobte se, nikdo lepší než my nebyl vybrán. Zdraví vařečky, co hrajou jak vo zlatej hrnec,“ napsal Jakub Prachař k fotografii s Janem Dolanským a mořem.

A vzápětí přistála na sociální síť další fotografie, kde Jan Dolanský leží na skále. Tentokrát však Jakub ke snímku nic nenapsal a my můžeme pouze hádat, jestli herec padl vyčerpáním, nebo rovnou za vítězství položil svůj život.

Dalšími účastníky populární soutěže je cvičitelka Hanka Kynychová, herečka Kristýna Leichtová. V dalším týmu bude soutěžit také manželka Jakuba Prachaře Agáta Prachařová, Vendula Pizingerová nebo Eva Perkausová.

Fotogalerie
15 fotografií