Podle informací nedělního Blesku se Gott s Dominikou neviděl už čtvrt roku a skoro vůbec si netelefonují. Od té doby, co se jeho nejstarší dcera vrátila do Finska ke svému příteli, hudebníkovi Timovi Tolkkimu (50), komunikace mezi nimi opět ochladla. „Skoro mi z Finska nevolá,“ svěřil se smutně zpěvák.

Přitom když se loni Gottová vrátila po rozchodu s Timem, který trpěl maniodepresí, do Česka, byla s otcem neustále v kontaktu. On jí tady našel práci, platil jí byt, každou chvíli se potkávali... Když pak Karel na podzim onemocněl rakovinou mízních uzlin, Dominika ho navštěvovala v nemocnici a neustále se o tátu zajímala. Už tehdy ji ale trápila špatná komunikace s macechou Ivanou (40).

Jejich vztahy ale podle informací Blesku ochladly po Novém roce. Karel v té době Dominiku důrazně žádal, ať s nikým neřeší situaci v rodině. Bylo to právě v období, kdy kvůli špatnému zdravotnímu stavu přepisoval majetek na manželku. „Je to logický krok, mají se rádi,“ komentovala to tehdy nejstarší Slavíkova dcera. Ale nestály právě tátovy rodinné kroky za tím, že spolu omezili kontakt a už si nevolají ani se nevídají?

Když jsme se Karla Gotta zeptali na to, zda Dominika byla ve čtvrtek na jihu Čech na oslavě jeho narozenin, přes svoji mluvčí odpověděl: „Vzhledem k tomu, že jsou dcery Dominika a Lucie v zahraničí, oslavy se nezúčastnily.“ Přitom Dominika vždy na tatínkovy oslavy jezdila. Tady je prostě něco špatně...

Fotogalerie
19 fotografií